EN

O nas

Dobrodošli v Infei
Pet Products
Co., Ltd.

Infei Pet Products Co., Ltd.je vodilni proizvajalec povodec za hišne ljubljenčke, Posoda za hišne ljubljenčke, Krpa za hišne ljubljenčke, Postelja za hišne ljubljenčke, ovratnica za hišne ljubljenčke, hišno drevo, igrače za hišne ljubljenčke itd., s celovitim in znanstvenim sistemom vodenja kakovosti.

Imamo lasten oddelek za raziskave in razvoj, zmožnost prilagajanja kakršnim koli potrebam vaših izdelkov. Vaši izdelki OEM in ODM so dobrodošli, naši profesionalni inženirji in oblikovalci lahko uresničijo vaše ideje. "Zadovoljstvo strank" je naše največje prizadevanje, potrudili se bomo, da našim strankam zagotovimo visoko kakovost, konkurenčno ceno, pravočasno dostavo in učinkovito komunikacijo.

Do sedaj smo že izvažali v več kot 80 držav in regij. iščemo tudi profesionalne distributerje, ki bi preprodajali naše izdelke v različnih okrožjih in regijah ter omogočili več strankam, da delijo rešitev skupaj.

V prihodnosti bomo nadaljevali z razvojem čezmorskih trgov in zagotavljali kakovostne izdelke več čezmorskim partnerjem po konkurenčnih cenah.

10 letne izkušnje

Več kot 200,000 kosov proizvodne zmogljivosti mesečno.

Popolne proizvodne linije

Profesionalna ekipa QC; R&R ekipa.

Pravočasna dostava

Ustrezen inventar, lahko ga hitro odpremimo v 3 dneh.

Dobra kakovost

Strogi standardi nabave surovin za zagotavljanje kakovosti izdelkov.

Naša delavnica

Kaj pravijo naše stranke!

Zelo dobro, bila je dobra nakupna izkušnja, kakovost materiala je dobra, tudi odnos prodajalca do storitve je zelo dober, dostava je hitra, v prihodnosti bom še naprej kupoval pri Yingfei,

Zelo sem zadovoljen s storitvijo prodajalcev Yingfei. Da bi mi pomagali pri reševanju težav, z mano pogosto klepetajo sredi noči po lokalnem času in mi pomagajo pri reševanju številnih nujnih zadev.

Vsako leto velikokrat pri njih kupim psarne in pasje igrače. Zaradi dobre storitve in kakovosti sem zelo brezskrben, prodaja v Združenih državah pa je zelo tekoča.

Njihove psarne, povodci in pasja oblačila so odlične kakovosti in zelo ugodna.

Visoka kakovost, odlična storitev me naredijo zvesto stranko.

Z Yingfeijem sodelujemo že 5 let in vsakič smo zagotovili kakovost in čas dostave. Smo visokokakovosten dobavitelj.

Prosimo,
pusti
Sporočilo
Tel/WhatsApp/WeChat:

Dodaj:

Okrožje Wanyang Zhongchuang, okrožje Cangnan, mesto Wenzhou, provinca Zhejiang

Cat

Pes

Hitre povezave

Podpora za IT avtorja